Upozornění

UPOZORNĚNÍ:

 

   Rozhodli jsme se vydávat nějaký čtivo pro všechny naše návštěvníky (ale nejen pro ně!). Pro začátek by se jednalo o měsíčník s obsahem rubrik: z domova, ze světa, ze sportu, dále pak kultůra, historie, budoucnost, samozřejmě o pivu (a to nejen o našem pivu, ale i o vašem domovarnickém),zábava, rébusy, křížovky,....

   Každý domovarník zde bude mít prostor.

   Nic z toho by nemělo být vážné, spíše humorné a s docela velkou nadsázkou, zkrátka čtivo pouze k pobavení, proto by jsme byli rádi, kdyby jste kdokoliv z vás chtěli do připravovaného plátku přispět byť několika písmenky nebo pravidelnou rubrikou.

   Plátek nikdy nebude určen ke komerční reklamě, pouze na bezplatné upozornění na vaše vlastní akce. Z toho důvodu výtisky nebudou prodejné, ale budou k dispozici zdarma při osobní návštěvě. V případě, že budete chtít výtisk domů, budete platit pouze poštovné. Distribuce bude i v elektronické podobě a to zdarma.

   A teď asi to nejdůležitější: honorář. Každý otisknutý článek bude honorován jak už název našeho (ale snad i vašeho) spolku naznačuje pivem a to buď čepovaným, nebo lahvovým. Pro pravidelné přispěvatele je připraveno čestné členství Spolku.

   Jestli vás toto sdělení zaujalo a chtěli by jste se dozvědět víc, písněte si mejlíkem.